back in business

heh varit borta ett tag..jag ska ta igen det..jag lovar(lät som om dett a gäldde skola ellerannat viktigt)
hänt extremt mycket idag så man är rätt omtumlad, men det är väl så livet är fullt av dalar och berg! so i betta get used to it:D
skulle ha lagt upp denna bilden som egentligen består av 3 bilder ihopklippta då gräsmattan var för stor i förhållande till balkongens höjd ovanför(lät så som ett mattetal:D)
aja alla singeltjejer där ute som är into bruna 92or med drömmar så hehe..ring 0763597272!!!!
här är bilden..idag tänkte jag på vad man ska göra under sommaren..mamma vill ju inte att man ska partaja varje dag så det får bli en hel del annat också..men varför inte bli vuxen direkt hoppa över ungdomen och bli förälder direkt.
Hehe benjamin snart 17 år(maggios låt ! åhh) 2 barns pappa till lilla iris och lilla romeo, försörjer sig som provrättare och läser vlt kultur......äääääääääääshhhhh blä bli tvii ...!!!! där fick jag nog oc hjag har en ganska hög smärtgräns.. den där framtiden lät inte så värst lockande.. tror jag ska hoppa på ungdomens tåg igen!..
tåg från hållplats "tonnårskris" ska precis avgå till hållplats "efter studenten så leker livet(tills man börjar plugga igen)"...............hallå vänta da....da.....???:D:D

aja puss
hehe min kärlek till mami och att skapa konst i gräs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0