euparlamentsval..

shiiet PP fick 7 %!! Undra vad de kan uträtta men det är väl bra för frågan om fildelning att Piratpartiet får så mycket medieintresse!! Annars så är Folkpartiet sveriges  tredje största parti, good work! Måste vara min vän politikerns(roger haddad) tjänst..totally..
Annars så kollade jag och min syster upp hur det såg ut i olika delar av landet och bi blev sjukt förvånade(eller blev vi:P?)
I kalix så andas man vänster och det är nog vädret som gör innvånarna så socialistiskt vänmliga. Måste ha varit samma sak i ryssland vadå röda armen ,bolschevikerna och lenin..BS..:P
Att moderaterna och FP är poulära i danderyd och lidingö, sveriges brattigaste ställen är ju en självklarhet.
När vi väl snackar politik så måste jag bara säga att jag är glada att Sverigedemokraterna inte fick ett bra valresultat, vill ta PP på störra allvar är de gänget antisemiter!!
HEheh antar att jag kommer ha min vanliga otur och av en slump bara få lidingöbor,samer(skojja alla kalixbor) samt massor av rassar som kollar, så typiskt mig,, men vafan då får jag i alla fall kommentarer och det är ju kul!
VIll som sagt sprida gläjde på min blogg och berätta lite om saker jag ser/hör och upplever...
puss:D
hm:P


Kommentarer
Postat av: smart jevel

"I kalix så andas man höger och det är nog vädret som gör innvånarna så socialistiskt vänmliga." andas man höger är fel:P det ska vara vänster. Om man är sosse är man åt vänster om man är moderat är man åt höger. ;D Annars good work

2009-06-09 @ 22:19:37
Postat av: benji

asså smart jevel..alla är människor gör fel..jag råkade skriva fel:P menar såklart vänster:P

2009-06-10 @ 16:59:30
URL: http://frashprinsenavvackerluft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0